ЖК Святобор - Хід будівництва Святобор Park Resort у травні
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
18.05.2021

Хід будівництва Святобор Park Resort у травні

Шановні інвестори, на будівельному майданчику Святобор Park Resort активно продовжуються роботи. Тим часом власники квадратних метрів у 1-й і 2-й секціях отримують ключі від готових квартир.


Станом на травень ведуться будівельні роботи 4 і 7 черги. На будівельному майданчику 4 черги закінчується утеплення 1-ї секції (70% готово), а також розпочато утеплення 2-ї секції. В обох секціях почалися штукатурні роботи та вже змонтовано ліфти. 


Паралельно ведуться роботи по монтажу систем водопостачання та опалення системи KAN у 1-й секції. А скління 3-ї секції закінчено на 70%.


Будівництво 7 черги йде активними темпами: зараз тривають роботи по бурінню паль у 3-й секції. Забудовник Святобор Park Resort використовує тільки якісні матеріали та сучасні технології будівництва.


Квартира у Святобор Park Resort – це справжній еталон комфортного життя з додатковими зеленими квадратними метрами. Парк через дорогу та власний ландшафтний парк дозволять віднайти гармонію з природою, не виїжджаючи за межі міста. 


Головними перевагами комплексу є:
- концепція “двір без машин”;
- розвинена внутрішня і зовнішня інфраструктура;
- 15 хв від метро “Житомирська”;
- власний ландшафтний парк з інноваційними технологіями;
- підземний і наземний паркінг;
- простір для спорту й активного відпочинку;
- цілодобова охорона і закритий двір.


Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу продажів за телефоном +38 (044) 298 67 10, або за адресою вул. Верховинна, 28а.

Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок