ЖК Святобор - Хід будівництва Святобор Park Resort у червні
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
15.06.2021

Хід будівництва Святобор Park Resort у червні

Шановні інвестори, Святобор Park Resort продовжує розбудовуватися і набувати довершених рис з кожним днем. 


Станом на червень ведуться будівельні роботи 4 і 7 черги. На будівельному майданчику 4 черги завершується утеплення першої секції (90% готово), продовжується у другій (50% готово) і було розпочато у третій. Аналогічні досягнення мають штукатурні роботи у зазначених секціях. Тим часом уже виконані роботи по вирівнюванню стяжки підлоги з 3 по 12 у 1-й секції. 


Паралельно стартували роботи по монтажу систем водопостачання та опалення системи KAN у 2-й секції й повністю закінчений у 1-й секції. У третій секції вже розпочато монтаж ліфтового обладнання. На будівництві паркінгу тривають роботи по бетонуванню плит.


На будмайданчику 7 черги продовжується буріння паль: у третій секції роботи завершуються, а у 1-й і 2-й уже стартували. 


Святобор Park Resort пропонує новий формат життя – поруч з природою, не виїжджаючи за межі міста. Унікальна концепція комплексу зосередила у собі закритий двір без машин, власний ландшафтний парк з необхідною інфраструктурою, великий підземний і наземний паркінг і цілодобову охорону. 


Беззаперечними перевагами Святобор Park Resort є:
- 15 хв до метро “Житомирська”;

- велика площа прибудинкової території з власним парком;
- простір для спорту і відпочинку;

- розвинена внутрішня і зовнішня інфраструктура;
- зручна транспортна розв’язка;

- панорамний вид з вікон на парк. 


Перша черга житлового комплексу введена в експлуатацію. У готовому будинку вже відкрито школу іноземних мов «Study Аcademy», стоматологічну клініку, салон краси та хоум-кафе. 

Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу продажів за телефоном +38 (044) 298 67 10, або за адресою вул. Верховинна, 28а.

Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок